JAMIYATDA MILLATLARARO TOTUVLIK VA DINLARARO BAG`RIKENGLIK MUHITINI MUSTAHKAMLASH - qizi, Ibroximova Ulug`oy Doniyorjon (Journal of Sustainability in Integrated Policy and Practice, 2023)
Globallashib borayotgan dunyoda bag‘rikenglik tamoyili, XXI asrda ,,bag‘rikenglik tushunchasi noyob madaniy hodisa sifatida, Abu Rayhon Beruniy asarlarida insonparvarlik va bag‘rikenglik tamoyillari haqida fikr yuritilgan.