Investitsiyalarni Kafolatlashning Huquqiy Asoslari: Muammolar Va Yechimlar - o‘g’li, Rizaqulov Asadbek Ravshan (Journal of Sustainability in Integrated Policy and Practice, 2025)
Ushbu maqolada investitsiya mulki va uning himoyasini amalga oshirishdagi usullar va O‘zbekiston Respublikasida investitsiya kafolati turlari atroflicha muhokama qilingan. Shuningdek, maqolada chet el tajribasining O‘zbekiston tajribasi bilan solishtirma tahlili va muammo hamda ularga yechimlar va uning natijalari bo‘yicha olingan xulosalar taklif sifatida kiritildi. Ushbu maqolani o‘rganish investitsiya munosabatlarida investitsiyani kafolatlashga doir muammolarni batafsilroq o‘rganish imkonini beradi.