Ўзбекистонда Чет Эл Фуқаролари Ва Фуқаролиги Бўлмаган Шахсларнинг Ҳуқуқий Мақоми - Султонбекович, Давронов Фаррухбек (Journal of Sustainability in Integrated Policy and Practice, 2025)
ушбу илмий мақолада кишилик жамиятининг ривожланиши, давлатларнинг пайдо бўлиши давлат ва фуқаро ўртасидаги ўзаро боғлиқликни юзага келтирганлиги маълум.