Ўзбекистонда чет эл фуқаролари ва фуқаролиги бўлмаган шахсларнинг ҳуқуқий мақоми - Давронов Фаррухбек Султонбекович (Journal of Sustainability in Integrated Policy and Practice, 2025)
ушбу илмий мақолада кишилик жамиятининг ривожланиши, давлатларнинг пайдо бўлиши давлат ва фуқаро ўртасидаги ўзаро боғлиқликни юзага келтирганлиги маълум.