ДАВЛАТ ОРГАНЛАРИ КОНСТИТУЦИЯВИЙ ЖАВОБГАРЛИГИНИНГ ХОРИЖИЙ ТАЖРИБАСИ - Хайрулла Рузметов (Journal of Sustainability in Integrated Policy and Practice, 2024)
Мақолада хорижий мамлакатлардаги давлат органларининг конституциявий жавобгарлигини назарий жиҳатлари, ҳуқуқий тартибга солиниши, ҳуқуқни қўллаш амалиёти, ташкилий-ҳуқуқий асосларининг ўзига хос хусусиятлари таҳлил қилинган ва уларни мамлакатимизда қўллаш мумкинлиги жиҳатлари юзасидан таклифлар берилган.