JAMIYATDA MILLATLARARO TOTUVLIK VA DINLARARO BAG`RIKENGLIK MUHITINI MUSTAHKAMLASH - qizi, Ibroximova Ulug`oy Doniyorjon (Journal of Sustainability in Integrated Policy and Practice, 2023)
Globallashib borayotgan dunyoda bag‘rikenglik tamoyili, XXI asrda , bag‘rikenglik tushunchasi noyob madaniy hodisa sifatida, Abu Rayhon Beruniy asarlarida insonparvarlik va bag‘rikenglik tamoyillari haqida fikr yuritilgan.