Bolalar Bosh Miya Falajining Kliniko-Nevrologik Xarakteristikasi - o’g’li, Jumayev Fatillo Erkinbek (Journal of Science in Medicine and Life, 2024)
Ushbu maqolada bolalar bosh miya falajining klinikasi, tashxisoti, davo uchun tavsiyalar haqida so’z boradi. Bugungi kunda, bolalar bosh miya falaji (BBMF) kasalligi bu jiddiy tibbiy va ijtimoiy muammo bo'lib, bemor bolalar hayot sifatini susayishida va nogironlik ko'rsatkichlarini oshishida katta ahamiyaga ega.