Sog‘Lom Turmush Tarzini Shakllantirishda Mahalla Va Oliy O‘Quv Yurti Hamkorligi - A. A., A’zamxonov; U. N., Nabiyev; Sh. U, Nazarkulova (Journal of Science in Medicine and Life, 2025)
Ushbu maqolada barkamol avlodning sog’lom turmush tarzini shakllantirishda mahalla va oliy o’quv yurti hamkorligi haqida ma’lumotlar keltirilgan.