Ўртача Оғир Даражада Бош Мия Шикастланишининг Узоқлаширилган Даврида Буйракларнинг Морфологик Хусусиятларининг Қиёсий Натижалари - Хусейновна, Хусейнова Гулшан (Journal of Science in Medicine and Life, 2024)
Ушбу мақолада ўртача оғир даражадаги бош миянинг шикастланиши оқибатида 3 ойлик каламушлар буйракларининг морфологик хусусиятларини баҳолаш ва ўрганиш мумкин бўлган илмий тадқиқотлар натижалари ҳақида маълумотлар келтирилган. Каламуш буйракларини морфологик таҳлили бош мия шикастланишдан кейинги 7-, 14, 21- кунларда ўтказилган.