YOSH GANDBOLCHILARDA TEZLIK VA KUCHNI RIVOJLANTIRISH VOSITALARI VA USULLARI (11-13 YOSHLILAR MISOLIDA) - G‘afurov Nodir Muxitdinovich (Journal of Science in Medicine and Life, 2024)
Hozirgi zamon gandbol, o‘yin usullari takomillashib, gandbolchilarning o‘yin harakatlari mukammallashib, bormoqda. Gandboldagi yangi va samarali usullarning paydo bo‘lishi gandbolchilarning harakatlari yuksak darajada bo‘lishini talab etmoqda. Xar bir gandbolchi bir o‘yin davomida jamoasining g‘alaba qozonishi uchun texnik, taktik, tezlik va kuch harakatlarini bajaradi.