3 OYLIK OQ ZOTSIZ KALAMUSHLAR INGICHKA ICHAGI DEVORINING ME’YORIY MORFOMETRIK PARAMETRLARI - Ashirmatov Sherali Nurmuxammatovich (Journal of Science in Medicine and Life, 2024)
Ushbu maqolada 3 oylik oq zotsiz kalamushlar ingichka ichagi devoriining me’yoriy morfometrik parametrlari keltirilgan. Bunda Ingichka ichak tutqich bo'limining boshlang'ich, o’rta va oxirgi qismlari devoriy strukturaviy tuzilmalarining morfometrik ko’rsatkichlari batafsil bayon etilgan.