COVID-19 DAVRIDA SOGLIQNI SAQLASHDA TELEMEDITSINA - Qayimov Mirzohid Normurotovich; Tursunov Feruz Uktam o`g`li; Shadmanova Nargiza Kurbanovna (Journal of Science in Medicine and Life, 2024)
COVID-19 pandemiyasi davrida tibbiyot xodimlari teletibbiyotdan foydalanishni ko'paytirishga va surunkali kasalliklarga chalingan ko'pchilik mijozlari uchun teletibbiyot platformalarini qabul qilishga da'vat etildi. Kasallikning o'zi tufayli dunyoning deyarli barcha mamlakatlarida favqulodda vaziyat blokirovkasi qo'yildi. Ushbu maqolada biz COVID-19 pandemiyasi davrida telemeditsinadan foydalanishga oid adabiyotlarni ko'rib chiqdik.