Зарарли Одатларнинг Талабалар Организмига Таъсири - И. Р., Юлдашов; Г., Неъматова. (Journal of Science in Medicine and Life, 2025)
Ушбу мақолада сўровнома орқали йиғилган статистик маълумотлар келтирилган. Кўпгина талабаларнинг зарарли одатлари борлиги аниқланди. Кундалик тартиб ва овқатланишга риоя қилмаслик, никотин, алкоголли маҳсулотлар ва стимуляторлардан фойдаланиш бугунги ёшлар орасида соғлом турмуш тарзидан устун туради. Натижалар таҳлилига кўра, зарарли одатлар талабалар орасида кенг тарқалган муаммо ҳисобланади.