Rentgen Texnologiyasiga Texnik Xizmat Ko‘Rsatish Tartiblari - Maxamadjon qizi, Raxmatillayeva Mubina; Abdumuxtarovich, Gulamov Shuxrat (Journal of Science in Medicine and Life, 2025)
Mazkur maqolada rentgen texnologiyasiga texnik xizmat ko‘rsatish tartiblari, uning sifati va xavfsizligini ta’minlash yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, rentgen apparatlarining samarali ishlashi uchun qo‘yiladigan talablar, texnik xizmat ko‘rsatish bosqichlari va muammolar hamda ularning yechimlari yoritib beriladi. Maqola soha mutaxassislari uchun amaliy ahamiyatga ega bo‘lib, rentgen uskunalarining ishlash sifatini yaxshilash bo‘yicha tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.