YURAK KASALLIKLARI - Ziyodullaev Maqsud Maxmudovich (Journal of Science in Medicine and Life, 2024)
Hozirgi zamonda yurak qon tomir kasalliklari juda salbiy tarzda rivojlanib bormoqda. Bu kasallik hozirgi kunda insonlarda juda o’g’ir kechmoqda, ularni tuzalish vaqti qancha vaqt davom etadi va bemor sog’ayib ketguncha qancha mablag’ talab etadi. Bu kasalliklarni kelib