ТУРКИСТОН ТАРАҚҚИЙПАРВАРЛАРИНИНГ ЯНГИ ТЕХНИКАЛАР ВА УЛАРНИНГ ЎЛКА БЎЙЛАБ ТАРҚАЛИШИДАГИ РОЛИ. - Элова Дилноза Давлатовна, (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2024)
Мазкур мақолада Туркистон тараққийпарларининг ўлкада янги техника ва технологиялар тарқалишидаги фаолияти масалалари манба ҳамда адабиётлар таҳлили орқали очиб берилган.