Dars Mashg‘Ulotlarida Talabalarni Raqamli Ta’lim Texnologiyalaridan Foydalanishga Oid Ko‘Nikmalarini Rivojlantirishning Didaktik Imkoniyatlari - qizi, Ochilova Zamira Shukirillo (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda raqamli texnologiyalarning taraqqiyot rivojlanishidagi o‘rni, ularning ta’lim sohasida o‘quv mashg‘ulotlarini qiziqarli va samarali tashkillashtirishda muhim ahamiyati xususida to‘xtalib o‘tilgan. O‘quvchilarning darsdagi faolligini oshirish maqsadida foydalaniladigan raqamli ta’lim texnologiyalari hamda turli xil internet ilovalarining o‘quv jarayoniga tatbiq qilinishi ham maqolada tahlil qilingan.