Fransuz Tili Darslarida Leksik Ko'nikmalarni Shakllantirish Va Mustahkamlash - Akbayeva, X. B.; Ulzada, Maratova (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2025)
Til o'rganish insoniyat jamiyatining eng muhim sohalaridan biridir. Til muloqot vositasi sifatida tabiiy muhitda yoki uyushgan sinfda mashq qilinishi mumkin. Til hodisalari haqidagi bilimlar nazariy jihatdan o‘rganiladi. Bugungi xalqaro munosabatlar dunyosida tillarni bilish va ko‘p tillilik katta ahamiyatga ega.