Multimedia Vositalari Asosida Tayyorlov Guruhi Bolalarini Ijodiy Hikoya Tuzishga O‘Rgatishda Zamonaviy Yondashuvlar - Egamberdiyeva Muqaddas Gupronqul qizi; Asqarova Aziza Alisher qizi (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tayyarlov guruhi tarbiyalanuvchilarining qobilyatlarini rivojlantirishda multimedia vositalaridan foydalanishning hozirgi kundagi ahamiyati, imkoniyatlari hamda mazkur multimedialarni joriy qilish bo’yicha samarali metodlar keltirib o’tilgan.