КИЧИК БИЗНЕС ВА ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИ, МАМЛАКАТ ТАРАҚҚИЙ ЭТИШИДА БОШ ОМИЛ СИФАТИДА - Расулов Шерзод Шароф ўғли (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2024)
Мазкур мақолада кичик бизнес ва тадбиркорликнинг мамлакат иқтисодий тараққиётини таъминлаш, янги иш ўринларини яратиш, аҳолининг даромадлари ва фаровонлигини оширишдаги роли очиб берилган.