Boshlang‘Ich Sinf O‘Quvchilarida Estyetik Tarbiyani Shakllantirish Yo‘Llari - Hokimovna, Axmedova Muhayyo (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2024)
Bugungi kunda mamlaktimizda yoshlarni har tomonlama barkamol tarbiyalash, ularni zamonaviy bilim, ko’nikma va malakalar bilan qurollantirish muhim ahamiyat kasb etmoqda. Davlat va jamiyat talabiga javob beradigan kadrlarni tayyorlash, ularda insoniy fazilatlarni tarkib toptirish va rivojlantirish muhim ijtimoiy-pedagogik ahamiyat kasb etadi.