INKLUZIV TA’LIM AHAMIYATI - Ollonazarova Shalola Akramjon qizi (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2024)
Ushbu maqolada inkluziv ta’lim tizimining takomillashuvi, asoslari, vazifalari va inkluziv ta’lim tamoyillari haqida so‘z boradi