Оилавий Тарбияга Олинган Болаларнинг Оилага Мослашувида Тафаккурнинг Аҳамияти - Назарович, Сирлиев Эркин (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2024)
ушбу мақолада мактабгача давр ёшидаги оилавий тарбияга олинган болаларнинг оилага мослашувида муҳим аҳамият касб этувчи шахс тафаккурини такомиллаштирувчи психокоррекцион машғулотлар келтириб ўтилган.