Zamonaviy Yondashuv Asosida Ta’lim-Tarbiya Jarayonining Samaradorligini Oshirish - Kurbanov, A. J. (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2024)
Ushbu maqolada ta’limni tashkil etishga qo‘yiladigan muhim talablardan biri ortiqcha ruhiy va jismoniy kuch sarf etmay, qisqa vaqt ichida yuksak natijalarga erishishdir. Qisqa vaqt orasida muayyan nazariy bilimlarni o‘quvchilarga yetkazib berish.