PROFESSIONAL TA’LIM TIZIMIDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO’LLASHNING SAMARALI USULLARI - Axmadjonov, Sardor; Sharopov, Begyor (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2023)
Mazkur maqolada professional ta’limda innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanishning mohiyati va ta’lim sifatini oshirishdagi o’rni, hamda ahamiyati yoritib berilgan. Shuningdek, mazkur maqolada ta’lim jarayonida innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo’llash samarasi haqida fikr yuritilgan va oliy ta’lim muassasalarida ta’lim jarayoniga yangicha yondashish borasida takliflar berilgan.