YASHIL IQTISODIYOT “ EKOTIZIMLAR VA BIO-XILMAXILLIK IQTISODIYOTI” - Sirojov Oxunjon Odil o’g’li (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2023)
Maqolada mintaqalarning asosiy muammolaridan biri bo’lmish ekologiyani muhofaza qilish va tabiiy resurslarni tejash tadbirlari majmuini amalga oshirish zaruriyati bilan bog’liqligi va bu tadbirlar ekologiyani ifloslanishini eng kam darajaga keltirishni e’tirof etiladi.