JAHON TAJRIBASIDA IQTISODIY BARQARORLIKKA ERISHISHDA INVESTITSIYALARDAN SAMARALI FOYDALANISH - E.Amirov; B.Nazarov; O.N.Xaitov (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2023)
Ushbu tezisda iqtisodiy taraqqiyotga erishishda investitsiyalarning o’rni, inson kapitalini rivojlantirishda investitsiyalardan samarali foydalanish yo‘llari, inson kapitaliga investitsiyalar kiritish orqali iqtisodiyotni rivojlantirish mumkinligi, yurtimizda sug’urta bozorini rivojlantirishda inson kapitaliga kiritilgan investitsiyalarning o‘rni, inson kapitaliga investitsiyalar kiritish orqali yurtimizga ilg‘or tajribalar, yuksak malakali mutaxassislar kirib kelishi mumkinligi haqida bayon etilgan.