Onomastik Birliklarning Imloda To‘G‘Ri Yozilishi – Yozma Savodxonlikning Asosi - Meliqulov Shohjahon Mavlon o‘g‘li (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2026)
Maqolada qo‘shma so‘z shaklidagi onomastik birliklarning imlosiga e’tibor qaratilgan bo‘lib, bunday so‘zlarning qismlari qo‘shib yoki ajratib yozilishi yuzasidan ilmiy asosga ega bo‘lgan xulosalar taqdim etilib, misollar tahlil qilingan.