Kasbiy Mahoratini Oshirishda Motivatsiyalarning O‘Rni Va Innovatsion Texnologiyalarning Samarali Natijasi - Berikbayeva, Dilnoza; Berikbayeva, Dilnoza (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2026)
Ushbu maqolada kasbiy mahoratni oshirishda. Oʻqituvchi innovasiya faoliyatiga tayyor boʻlishi, eng soʻnggi yangiliklarni olib kirib, oʻquvchiga motivasiya berib, qiziqarli va uni ehtiyojiga mos ravishda tashkil etishi orqali, inovasiyaon muhit orqali sifat va samaradorlik masalalari yoritib oʻtilgan.