O’qitishning Induktiv Va Deduktiv Metodlari - Qòchqorova Zulfizarxon; Ne'matjonova Munavvarxon Hamidullo qizi (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2023)
Bu maqolada o'qitishning induktiv va deduktiv metodlarini tatbiq etish, ularni ilmiy va nazariy izohlab berish kabi masalalar kôriladi. Induktiv va deduktiv usullari yoritiladi va uning turli qarashlar tomonidan kòrib chiqiladi.