Ta’lim Muassasalarida Chet Tili O’rgatish Jarayonida Individual Ishlarni Tashkil Etish Hususiyatlari - Tairova Sevara Farxodovna (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2025)
Ushbu maqolada ta'lim muassasalarida chet tilini o'rgatish jarayonida individual ishlarnin tashkil etish xususiyatlari ko'rib chiqiladi. Maqola, o'quvchilarning individual ehtiyojlari va qobiliyatlarini inobatga olgan holda chet tilini o'rgatishning samaradorligini oshirishga qaratilgan. Individual ishlarning ahamiyati, pedagogik metodlar va strategiyalar, shuningdek, o'quv jarayonida o'zlashtirishni yaxshilashning usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada chet tilini o'rganishga bo'lgan motivatsiyani oshirish va o'quvchilarning qiziqishlarini rag'batlantirishda individual yondashuvning roliga e'tibor qaratiladi. O'z navbatida, ushbu yondashuv o'quvchilarning til ko'nikmalari, o'zini ifoda etish qobiliyati va kommunikativ kompetensiyalarini rivojlantirishga yordam beradi.