LOGOPSIXOLOGIYA VA PSIXOLOGIK KORREKSIYA METODLARI FANINING RIVOJLANISH TARIXI - Sohiba Barat qizi, Djurayeva; Iroda Eldorovna , Asilova (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2025)
Ushbu maqolada logopsixologiya va psixologik korreksiya metodlari fanining tarixiy shakllanish bosqichlari yoritilgan. Shuningdek, bu sohalarning asoschilari, ilmiy nazariyalari hamda zamonaviy amaliy yondashuvlari tahlil qilingan. Nutqiy buzilishi bo‘lgan bolalar bilan ishlashda logopedik va psixologik yondashuvlar qanday uyg‘unlashtirilayotgani ko‘rsatilgan.