Тиббиёт Олийгохларида Чет Тилларини Укитишда Инновацион Технологияларнинг Тутган Ўрни - Зиёдуллаев Жавохир Уткир угли; Айтмуратова Перхан Генжебаевна (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2024)
Мақолада тиббиёт олий таълим сохаларида инновацион технологияларнинг тутган ўрни, электрон таълим воситалари ва замонавий ахборот технологияларидан самарали фойдаланиш тўғрисида тўхталиб ўтилади. Олий таълим тизимида инновацияларни турли шаклларини кенг қамровли тадқиқот қилиш кўп йиллардан бери олиб борилмоқда. Инновацион жараёнларни асоси бўлган информацион технологияларни ишлаб чиқиш ва қўллаш хамма замонавий таълим йўналишлари олимлари ва педагогларининг илмий дискуссиялари марказида турган масаладир.