BA’ZI KLASSIK MUAMMOLAR VA TAQSIMOTLAR - Temirov Sherali Urol oʻgʻli; Qurbanov Kamron Sanjar o‘g‘li (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2024)
Maqolada Ba’zi muhim taqsimotlar(Bernulli, Binomial, Puasson Tekis, Normal, ko’rsatkichli) asosan Binomial taqsimot, Vandermond taqsimot va Nyorlund taqsimotlari keltirilgan yuzasida masalalar keltirilgan.