REFLEKSIYA NATIJA VA ULARNING O’QUVCHILARNING SHAXSIY RIVOJLANISHGA TA’SIRI - Vapayeva Fazilat Shuhratovna (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2024)
Maqolada o'quvchilarning shaxsiy rivojlanishiga refleksiya amaliyoti ta'sirini tahlil qiladi. O'qituvchilar uchun kritik refleksiya tizimini o'rnatish va qo'llab-quvvatlashning muhimligi haqida yozgan. U ta'limda refleksiya amaliyotining o'zining o'rnini ta'kidlash va o'qituvchilar bilan o'quvchilar o'rtasidagi munosabatlarni kuchaytirishga yordam beradi. Maqola, o'qituvchilar uchun refleksiya amaliyotini tushuntirish va undan foydalanishning qanday muhimligini ko'rsatadi.