MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA GIMNASTIKA MASHG’ULOTLARINI TASHKIL ETISH USULLARI - Toʻlibayeva Nazokat Davronbek qizi (Journal of Research in Innovative Teaching and Inclusive Learning, 2024)
Ushbu maqolada o’sib kelayotgan yosh avlodga jismoniy tarbiya darslarida, gimnastika mashg’ulotlarini tashkil etish usullari yoritilgan.