Aholini Oziq-Ovqat Mahsulotlari Bilan Ta’minlashda Dehqonchilikning Ahamiyati - qizi, Dedajanova Xilola Baxtiyor (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Maqolada aholini oziq-ovqat mahsulotlari bilan ta’minlash zaruriyati va mohiyati yoritilgan. Unda dehqonchilik sohasining ahamiyati, yetishtirilayotgan ayrim turdagi mahsulotlarning hajmi, hududlar bo’yicha tahlillari keltirilgan. SHuningdek, dehqonchilik sohasidagi ayrim muammolar ko’rsatib o’tilgan va tegishli tavsiyalar berilgan.