Инвестицияларни Фаол Жалб Қилиш – Мамлакат Иқтисодиёти Ривожланишининг Муҳим Омили Сифатида - ўғли, Ёқубов Латифжон Баходиржон (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ушбу мақолада инвестицияларни фаол жалб қилиш орқали мамлакатимиз иқтисодиётини ривожлантириш масалаларининг амалдаги ҳолати таҳлиллари, келгусида амалга оширилиши лозим бўлган вазифалар, Президентимиз томонидан инвестиция, экспорт ва халқаро ҳамкорлик соҳаларида амалга оширилиши лозим бўлган устувор вазифалар бўйича ўтказилган селектор йиғилишида мазкур соҳа бўйича берган топшириқларининг таҳлиллари ва бу масала бугунги кунда нақадар долзарб эканлиги аниқ таҳлилларга асосан ёритиб берилади.