Yosh Oilalarda Sog’lom Psixologik Muhitni Tarkib Toptirish Ahamiyati - Karshibayevich, Baratov Nasriddin (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash bugungi kunning muhim vazifalaridan biridir. Shu asosda ushbu maqolada yosh oilalarda so’g’lom psixologik muhitni tarkib toptirishning ahamiyati to’g’risida fikr yuritilgan.