Metodga Yo’naltirilgan Amaliy Dasturiy Ta’minot Tasnifi - Ergashevich, Ernazarov Alisher (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Maqolada metodga yo’naltirilgan amaliy dasturiy ta’minot turlari va ularning turlari haqida kengroq yozilgan, tushuntirilgan. Ilovalarni yaratish uchun dasturlash tillaridan foydalanishdan boshqa, ya’ni modellar asosida ilovalar yaratish haqida yozilgan.