Zig‘Ir Urug‘Ini Qayta Ishlash Va Uni Oziq-Ovqat Sanoatida Qo‘Llanilishi - MARG‘UBA, Karimqulova; AZIZA, Mamadzohirova (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Maqolada zig’ir urug‘ini issiqlik ishlov berib presslab moy olish tadqiqotlari,hamda maqbul rejimlari tajribada olingan natijalar manbalar asosida keltirib o‘tilgan.Shunday rejimda olingan zig‘ir urug‘i kunjarsini tarkibini o‘rgangan holatda,uni turli xil oziq-ovqat mahsulotlariga qo‘shimcha sifatida qo‘llash natijalari aks etgan.