Xizmat Ko’rsatish Sohasida Xodimlarni Boshqarishni Masalalari - Saydikadirovna, Muminova Durdona (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada so’nggi o’zgarishlar va islohotlar dasturini amalga oshirishdan kelib chiqqan holda xizmat ko’rsatish soxalarida xodimlarni boshqarishning milliy hamda jaxon standartlaridan kelib chiqqan xolda kodeksga mos ravishda yanada takomillashtirish yirik xizmat ko’rsatish korxonalari faoliyatida xodimlarni boshqarish masalalari bo’yicha taklif va tavsiyalarni ishlab chiqish.