Ўсмирлик Даврида Ёлғизлик Ҳиссини Келтириб Чиқарувчи Омиллар Ва Уларни Бартараф Этиш Усуллари - Абдулхакимович, Дарвишхожаев Хасан; қизи, Абдулатипова Умида Асатилло (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Мақолада ўсмирлик даврида ёлғизлик ҳиссини келтириб чиқарувчи омиллар, ўсмирларда кечадиган ёлғизлик ҳиссининг психологик ҳусусиятлари, педагогик ва психологик сабаблари, руҳий тушкунликка тушган ўсмирлар билан ишлашнинг психологик жиҳатлари ёритилган.