Oʻzbek Adabiyotida Masal Janrining Shakllanishi ,Tabiati - Nosirova Dilfuza Mustafoyevna; Karimova Zarina (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2023)
Ushbu maqolada masal janrining tabiati va janriy belgilari haqida fikr yuritiladi.