ОЛИЙ ТАЪЛИМДА ГИБРИД ВА ОНЛАЙН МАШҒУЛОТЛАРНИ БОШҚАРИШ СТРАТЕГИЯЛАРИ - Ernazarov Alisher Ergashevich (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ушбу мақолада гибрид ва онлайн таълимнинг замонавий таълим тизимидаги аҳамияти ва долзарблиги таҳлил қилинган. Ахборот технологиялари ривожи натижасида таълим жараёнида масофавий ва гибрид моделлар кенг қўлланилмоқда. Мақолада уларнинг афзалликлари, иқтисодий ва ижтимоий самарадорлиги, шунингдек, Ўзбекистон ва жаҳон миқёсидаги тенденциялар ёритилган.