Ijtimoiy Psixologiyada Oiladagi Shaxslararo Munosabatlar Muammosining Ilmiy-Nazariy Tahlili - Kuchkarovna, Safarova Dilnoza (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqola ijtimoiy psixologiyada oiladagi shaxslararo munosabatlar muammosining ilmiy-nazariy tahlili mavzusida bo‘lib, unda oiladagi munosabatlar, kelib chiqqan muammoning ilmiy-nazariy tahlili haqida so‘z yuritaldi. Insoniy munosabatlar shunday o‘zaro ta’sir jarayonlariki, unda shaxslararo munosabatlar shakllanadi va namoyon bo‘ladi. Shaxslararo munosabatlar deganda aslida odamlar orasida amalga oshadigan o‘zaro munosabat, muloqot va muomala jarayoni tushuniladi.