OTASHNAFAS SHOIR USMON NOSIR - Jo'rayeva Oygul Muhammadjon qizi (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2023)
Otashnafas shoir Usmon nosir hayoti va uning ijodi, hayotdagi o'rni, she'rlaridagi ma'nolar, uning bolaligi haqida maqolada keltrilgan