Экологик Таълим Тизимини Яратишнинг Педагогик Омиллари - Имамова, Сайёра (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Мақолада экологик таълим тизимини яратишда педагогик омилларнинг аҳамияти ёритилган. Муаллифлар замонавий педагогик ёндашувлар орқали табиатни асраш, барқарор ривожланиш ва экологик маданиятни шакллантириш йўлларини таҳлил қиладилар. Шунингдек, ўқув жараёнида инновацион технологиялар ва интерфаол усулларни қўллаш имкониятлари очиб берилади.