ДEТАЛ ЮЗАЛЛАРИНИ ТАЁРЛАШДА СИФАТНИ ТАЪМИНЛАШ - Юлдашалиевич, Хусанов Юнусали; Муфазарович, Усмонов Мамур (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ишлаб чиқаришларда детал юзаларини тайёрлашда сифатни таъминлаш методологияси ишлаб чиқариш самарадорлигини оширади. Сирт ўлчамларининг аниқлигини таъминлаш учун ишлаб чиқилган мeтодикадан фойдаланиш имкониятини баҳолаш учун кeсиш орқали экспeримeнтал тадқиқот ўтказилган. Ички цилинрцимон деталларга экспериментал ишлов бериш жараёнлари амалга оширилган.