Maktabgacha Yoshdagi Bolalar Ijtimoiy Faolligini Oshirishda Maktabgacha Ta’lim Tashkilotlari Va Oila Hamkorligi - Rustamova, M. E. (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Maktabgacha yoshdagi bolalar ijtimoiy faolligini oshirishda ota-onalarni maktabgacha ta’lim tashkiloti faoliyatiga jalb etish bolalar uchun ham, ota-onalar uchun ham maktabgacha ta’lim tashkilotlari uchun ham foydali hisoblanadi.